De Angry Birds versie van Mario Kart komt op 11 december naar de Google Play Store.

Angry Birds Go!

Rovio wil met Angry Birds go een nieuw game type toevoegen aan de Angry Birds reeks. Ze doen dit door het pad te volgen van de succesvolle game Mario Kart.

Ondanks het feit dat de game gebaseerd is op een bestaand spel moet ik zeggen dat de eerste gameplay – zie onderstaand filmpje – er erg leuk een uitdagend uit ziet. Er is een poging gedaan de power-ups zo vorm te geven dat ze goed bij de Angry Birds reeks passen. Ik moet eerlijk bekennen dat ze in mijn ogen hier best goed in geslaagd zijn.

Downloaden

Kun je niet wachten om Angry Birds Go te spelen? Je zal nog even geduld moeten hebben want de game komt pas op 11 december in de Google Play Store. Je kunt wel de pagina van Rovio in de gaten houden en misschien een van de andere spellen te proberen.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 3.461 keer gelezen