Bloed en ingewanden. Niet alleen de hoofdingrediënten van een een fricadel, maar ook van hack and slash game I Gladiator. Zoals de titel doet vermoeden ben je een gladiator in Romeinse tijden en leef je je flink uit.

Agressie opwekkend

I Gladiator is niet zomaar de zoveelste lamme ripoff van Infinity Blade (iOS). Je kunt bij I Gladiator namelijk vrij rondlopen en zelf je tegenstanders en wapens uitzoeken. En je kunt ook nog eens helemaal zelf bepalen hoe je je tegenstanders van kant maakt; met je wapen, door ze ergens op te spiesen, door ze in de fik te steken of door ze in één van de vallen van de arena te laten trappen.

Je kunt begrijpen dat I Gladiator heel wat agressie opwekt. Niet eens door de graphics of de gameplay, want die zijn allebei dik in orde, maar door de combinatie van een flinke aankoopprijs én in app purchases. Er is namelijk maar één ding dat meer verafschuw dan in app purchases, en dat is als de ontwikkelaar zó hebberig is dat ik eerst € 3,60 mag betalen voor het spel om daarna nog steeds voor alles en nog wat  te mogen betalen. Dat de ontwikkelaars van I Gladiator de Android-gebruiker als een melkkoe ziet, blijkt ook duidelijk uit het feit dat I Gladiator omgerekend $ 2,- duurder is op Android dan op iOS.

Niet alleen mijn vredelievende inborst zorgt ervoor dat ik dit spelletje aan mij voorbij laat gaan.

httpv://youtu.be/eq34D-a0Its

Downloaden

I Gladiator kost € 3,60 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 3.416 keer gelezen