Met Hero Academy ga je om beurten de strategische strijd aan met je vrienden. Hero Academy wordt gemaakt door de mensen die ook aan Age of Empires en Halo Wars hebben gewerkt, niet de minste!

Ga het gevecht aan!

Hero Academy is een zogenaamde turn based strategy game waarbij je elkaar om beurten aanvalt en het leven zuur maakt. Het doel is simpel; totale alleenheerschappij en de vernietiging van je tegenstanders! Dit doe je door in vijf zetten je tegenstander aan te vallen met jouw karakters. Dan is het zijn beurt en moet jij afwachten tot er gezet is. In de tussentijd kun je dus mooi andere dingen doen, zoals één van de andere één-speler-missies volbrengen, twitteren of de was ophangen. Zodra je tegenstander heeft gezet krijg jij een melding dat het gevecht verder kan gaan. Je kunt tegenstanders uitnodigen via Twitter, Facebook en mail. Maar je kunt natuurlijk ook tegen willekeurige vreemden spelen.

Je kunt uit verschillende teams kiezen om mee te vechten; de Council krijg je standaard bij je download. Voor de teams van de Dark Elves, Dwarves, The Tribe en Shaolin betaal je $ 1,- per stuk. En hoewel ik geen fan ben van in app purchases, kan ik hier nog wel mee leven, zeker omdat Hero Academy gratis te proberen is.

Hero Academy is een geinig spelletje om je vrienden te laten zien dat jij de enige echte meesterstrateeg bent! Maar om het echt leuk te maken zal je wel wat meer moeten uitgeven dan de € 0,- die dit spel in de Play Store kost.

HeroAcademy1 HeroAcademy2 HeroAcademy3

Downloaden

Hero Academy kost niks en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 3.416 keer gelezen