Headless is een duister renspelletje met in de hoofdrol een kip zonder kop met een sterke overlevingsdrang.

Zonder tussenkopje

Headless onderzoekt hoe lang een kip zonder kop nou echt doorleeft, voordat hij naar de eeuwige kipperen in de hemel vertrekt. Hoe lang dat precies is hang van jou af, want jij moet een kip zonder kop naar het einde van het level leiden voordat hij is leeggebloed. Daarbij moet je cirkelzagen en vleeshaken ontwijken, want daar ga je harder van lekken… Ik hoor Dion Graus al de animal cops bellen.

De bediening is simpel: je tikt op het scherm om je kip te laten vliegen. Hoe sneller je tikt, hoe hoger hij vliegt. Maar omdat je aan de andere kant moet zijn voordat je bent leeggebloed, is het ook wel handig als je een beetje snel naar de overkant komt. Dat kun je doen door je tablet scheef te houden of door de kiezen voor knoppen op scherm waarmee je je McChicken in wording bestuurt.

Dat Headless een ziek gevoel voor humor heeft mag duidelijk zijn. Maar door de grappige tekenstijl en maffe muziekjes lijkt het bijna weer oké. Alles is in een losse zwart-wit stijl getekend , met het bloed als een mooi rood accent. Het is een beetje een over the top kippen-zombie-film-spelletje. Het filmpje hieronder laat precies zien wat je van Headless kunt verwachten.

httpv://youtu.be/h-TScTNttDU

Downloaden

Headless kost € 0,89 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.551 keer gelezen