In deze tijd van 4G is het haast niet meer voor te stellen dat je offline bent. Toch komt het soms voor dat je diep in de binnenlanden of in een betonnen kolos geen dataverbinding meer hebt. Voor dat soort gevallen is er Flyne.

Powered by Twitter

Flyne is een news reader die wordt gevoed door Twitter en Feedly. Het mooie van Flyne is dat het alle artikelen download naar je telefoon, zodat je deze ook offline kunt lezen. Je kunt zelf aangeven hoe vaak Flyne moet updaten en of dat over Wifi of mobiel internet mag.

Flyne is super makkelijk in te stellen. Je geeft gewoon aan de hand van een paar categorieën aan wat je interessant vindt en Flyne gaat aan het werk. Als je liever hebt dat Flyne de verhalen uit jouw eigen Twitter stream of Feedly binnenhaalt, dan kan dat ook. Voor dit genot betaal respectievelijk € 1,47 en € 0,72. Wel een beetje jammer dat je twee keer moet betalen om alle functies te gebruiken.

Flyne 1 Flyne 2 Flyne 3

Flyne wordt ontwikkeld door Joaquim Verges, de ontwikkelaar van mijn favoriete Twitter client voor Android Falcon Pro. Twitter heeft het  Falcon Pro door middel van een api restrictie onmogelijk gemaakt nieuwe gebruikers te krijgen, maar meneer Verges heeft laten zien dat hij niet voor één gat te vangen is.  Flyne is nog in bèta en je kunt via de app verzoekjes voor nieuwe functionaliteit indienen. Ik ben benieuwd wat zijn creativiteit ons hier oplevert.

Ik zou zeggen probeer het uit en maak de ontwikkeling van deze app zelf mee!

Flyne 4 Flyne 5 Flyne 6

Downloaden

Flyne is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.345 keer gelezen