De Google Glass gaat nu alweer een tijdje mee. Bijna wekelijks worden er nieuwe manieren bedacht om de bril te gebruiken. Hier op 42bis komen ze regelmatig voorbij, maar ik heb deze romantische film geschoten met een Google Glass nog niet voorbij zien komen.

In haar artikel ‘Glassholes en Glassheroes‘ licht Clarinda Moonen een aantal toepassingen van de bril toe. Deze toepassingen vallen voornamelijk onder het kopje ‘nuttig’. Het filmpje hieronder kan geplaatst worden onder ‘entertainment’.

The Kiss

Een liefdesverhaal van 2 mensen die afgesproken hebben bij de fontein. Door vertragingen bij het openbaar vervoer (waar anders) is de mannelijke hoofdpersoon te laat voor de afspraak met zijn geliefde. Hij komt nog net op tijd om zijn liefje bij de fontein te zien vertrekken en zet de achtervolging in.

Goeie sfeer

Het filmpje ademt romantiek uit. Het gebruik van zwart wit en de soundtrack onder de video maken het een mooi geheel. In het begin had ik niet door dat het filmpje over 2 verschillende personen ging en ook vond ik de kus zelf niet zo mooi gefilmd. Je kunt je namelijk voorstellen waar de camera zit als je iemand een kus geeft. Juist, op het voorhoofd van degene die je kust. Niet heel inspirerend.

Ik ben benieuwd naar andere initiatieven zoals deze. En we weten natuurlijk allemaal dat dit niet de eerste liefdesfilm is die gefilmd is met Google Glass.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 4.401 keer gelezen