Deze week op Reddit: waarom ik een olifant als huisdier wil, een gevaarlijk plaatje voor mensen met een obsessieve-compulsieve stoornis en hoe mijn geloof in de mensheid is hersteld.

Olifantje

Ik ben eruit. Ik wil een olifant als huisdier. Ik kan vast wel ergens een goedkoop stukje land op de kop tikken, een Afrikaan ervan overtuigen dat ik de olifant echt niet wil kopen om de slagtanden en als ik een beetje lief kijk, is er vast wel iemand die een boot aan mij wilt afstaan om de olifant te vervoeren. Ik bedoel, kom op! Na het zien van deze foto’s wilt toch iedereen een olifant als huisdier?! Vervang de hond in elk plaatje met mijn foto en je zult zien hoe goed het bij elkaar past. Donaties zijn meer dan welkom.

Dwangneurose

Heb jij een dwangneurose? Ik wel. Meerdere zelfs. Zo moet ik bij elk level in Candy Crush 3 sterren halen (1: ja, ik speel Candy Crush en schaam me er niet voor en 2: daarom zit ik al zo lang vast ergens in de 100) en mag ik de deur niet uit voordat ik mijn superschattige kitten twee keer (dus niet één keer) gedag heb gezegd. Dit is trouwens nog maar het topje van de ijsberg. Gelukkig is het bij mij ook weer niet zo erg dat ik ervoor in therapie moet. Ook kan ik hier nog wel om lachen (maar in mijn hoofd plak ik er lekker een ‘r’ achteraan). Sinds Yahoo groepsnamen heeft gemaximaliseerd tot 40 tekens heb ik echt medelijden met mijn wat meer compulsieve metgezellen…

Plaatje van de week

mERNllk
HET WERKT! IK MOET DAT SCHOONMAAKSPUL HEBBEN!

Zwerver

Soms wordt mijn geloof in de mensheid weer even hersteld. Vorige week las ik dit bericht op nu.nl, over een dakloze man die gevonden geld (ruim 30.000 euro) netjes naar de politie terug heeft gebracht. Ethan Whittington heeft dit bericht ook gelezen (maar waarschijnlijk niet op nu.nl, want het is een Amerikaan) en had zoveel respect voor de dakloze man dat hij een inzamelingsactie startte om geld aan hem te kunnen doneren. Inmiddels is er al bijna 110.000 dollar opgehaald voor deze eerlijke vinder. Dit is een van de weinige keren dat ik wou dat ik ook een zwerver was…

O ja, de aankomende twee weken ben ik even aan het uitzoeken wat de mensen in Afrika van een supersnelle internetverbinding vinden. Pas na 5 oktober zullen er dus weer Reddit updates te lezen zijn. Doei!

0 Shares:
Dit artikel is 4.076 keer gelezen