Deze week op Reddit: een Joods-Japans kook- en sexboek (ja echt waar), goed nieuws over mijn verslaving en een verdrietige beer.

Joods-Japans

Jullie mogen best weten dat ik dol ben op boeken. Ik kan uren rondlopen in een boekenwinkel of bibliotheek en lees graag alle kaften en eerste pagina’s om te beoordelen of een boek wat voor mij is. En als niemand kijkt, ruik ik altijd stiekem even aan de pagina’s. Zodra een post op Reddit dan ook over boeken gaat, heeft het mijn volle aandacht. Maar deze post was wel heel bijzonder. Een Joods-Japans Sex & Kookboek en hoe je wolven moet opvoeden?! Alsof het bestaan van dit boek al niet bijzonder genoeg is, is het boek ook nog eens gewoon te koop op Amazon. Maar wat ik nog het allermooiste vond was deze review:

Schermafbeelding 2013-09-13 om 22.45.46

En toch nog twee sterren geven. Dit moet een geweldig boek zijn.

Breaking Bad

Jullie mogen ook best over mij weten dat ik mega-verslaafd ben aan de serie Breaking Bad. Hopeloos verslaafd. Zielig verslaafd. Zo erg verslaafd dat ik iedereen in mijn omgeving ook verslaafd probeer te maken. Iedere week kijk ik dan ook smachtend uit naar de nieuwste aflevering. En straks, als de allerlaatste aflevering ooit is afgelopen, blijf ik een week in bed. Huilend. In foetushouding.

Enfin, ik kon mijn geluk dan ook niet op toen ik er via Reddit achter kwam dat een van de hoofdpersonages van Breaking Bad, Saul Goodman, een eigen serie krijgt. Mijn leven is weer voor even gered. Iedereen die ook Breaking Bad kijkt, zal dit begrijpen. Maar ook mensen die nooit Breaking Bad hebben gekeken of het misschien niet zo heel erg leuk vonden (ik houd wijselijk mijn mond) vinden het misschien wel een hele leuke serie. Better Call Saul!

Plaatje van de week

E0IOEPx

“Omg Annie, kijk dan! Mensen!”

Verdrietige beer

Nu ik weer herinnerd ben aan het feit dat Breaking Bad bijna ten einde loopt, ben ik weer verdrietig. En als ik verdrietig ben, ga ik graag in een klein mini-badje zitten waar nog een klein laagje water in ligt. Ik staar dan zielig voor me uit en probeer een deprimerende houding aan te nemen. Het liefst maak ik mijn omgeving op deze manier ook een beetje verdrietig. Deze beer snapt me wel.

Tot slot

Een gezicht in een ijsberg, vleermuizen maar dan andersom, pro-alcohol plaatjes en een hond die goed is in sokken vangen.

Daaaag! Volgende week weer!

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 3.580 keer gelezen