Deze week op Reddit: wat Taylor Swift en Hitler met elkaar te maken hebben, zoenen in het openbaar duurt te lang als iemand ondertussen je bagage kan stelen en een zeer gelukkige aap die geniet van een stoombad.

Taylor Swift & Hitler

Ik moest hier heel hard om lachen, maar mijn humor is dan ook een beetje ziek. Iemand is op het idee gekomen om mooie foto’s van Taylor Swift te voorzien van diepzinnige quotes. Doe er een leuk Photoshop filtertje overheen, gebruik mooie lettertypes, plaats af en toe wat sterretjes erbij en hoppa: kids love ‘em. Natuurlijk niet wetende dat de quotes eigenlijk van Hitler zijn… Oeps!

Creatieve etiquette regels

Ik vind mijzelf behoorlijk creatief. In gedachten dan; in de praktijk niet echt. Ik bedenk vaak honderden leuke ideeën om ze vervolgens niet uit te voeren. Of maar een klein beetje. Daarom ben ik zo jaloers op mensen zoals hij (let vooral op die lach waarmee hij mijn niet benutte creativiteit uitlacht), die niet alleen de creativiteit, maar ook het doorzettingsvermogen hebben om gewoon gave dingen te maken. En naast het feit dat het er gaaf uit ziet, zijn het ook nog eens nuttige tips. Wie gaat er mee naar New York om te doen alsof we in de rij staan?

Plaatje van de week

18PntH1

Working at the cow wash, yeah

Gelukkige aap

Soms kunnen plaatjes, video’s of muziek een grote invloed hebben op mijn gemoedstoestand. In de auto zing ik soms zo hard en intens mee met de nummers van Pink dat ik gewoon boos word, ik huil gerust dagenlang omdat ik een zielig filmpje heb gezien (bijvoorbeeld over dode beestjes) en kan mij dagenlang gelukkig voelen door het zien van 1 plaatje. Gelukkig voor jullie gaat het dit keer om het laatste. Als ik namelijk naar dit plaatje kijk hoor ik gewoon dat het aapje fluit, terwijl hij zich letterlijk nergens zorgen over maakt en gewoon geniet van een warm stoombad. You go boy!

Tot slot

Als mensen knuffelende prairiehondjes, een 100-jarige vrouw op een motor, voor- en na foto’s van iemand die een operatie heeft gehad aan haar ruggengraat en monitorenruzie.

Doei, tot volgende week!

0 Shares:
3 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 5.477 keer gelezen