Ook zo onder de indruk van het nieuwe Yahoo!-logo!? Maak nu jouw eigen logo in de stijl van dit nieuwe logo. Wil jij dit ook? Lees dan verder hoe je dat doet.

Yahoo! heeft ons 30 dagen lang geplaagd voordat Yahoo! op 4 september het nieuwe logo werd gepresenteerd.

Zoals al eerder besproken op 42bis komen logo’s op verschillende manieren tot stand en verschillen de reacties per ontwerp. Yahoo! heeft een filmpje gemaakt om de ontwikkeling van het nieuwe logo te laten zien. Yahoo!-CEO Marissa Mayer gebruikte de woorden whimsical, modern, fresh, en sophisticated om het nieuwe logo te omschrijven. Persoonlijk vind ik het niet echt een speciaal logo. Modern is het wel maar ‘fris’ is niet de term die ik zou gebruiken, maar smaken verschillen nietwaar?

httpv://youtu.be/_0b6qaPY-CQ

Creëer nu je eigen logo in de nieuwe Yahoo!-stijl

Je kan nu dus zelf je logo ontwerpen in de nieuwe huisstijl van Yahoo! Op de logo design site van Bertrand Fan – een ontwikkelaar voor Flickr – is het mogelijk om van elk woord een Yahoo!-achtig logo te maken. Wanneer je uiteindelijk op ‘I’m Done’ klikt, adviseert de site je grappend om het logo voor $500 aan te schaffen. Hieruit blijkt dus dat de service niet gratis is. Persoonlijk heb ik er geen $500 voor over om mijn site te versieren met dit logo. Ik ga toch echt op zoek gaan naar een andere site voor mijn eigen logo.

Bron: Cnet.com

0 Shares:
Dit artikel is 3.169 keer gelezen