Gisteravond werden de Twitter timelines overspoeld met screenshots van de downloadtijd van iOS7. Er zijn nog slimme mensen die de eerste bugfixes afwachten, maar het merendeel van de Apple-gebruikers is toch gisteren al overgestapt.

In de digitale wachtrij…

En dat was te merken! Het lijkt deze week wel ‘de-week-van-de-releases-met-lange-wachtijden’ (GTA V kwam eergisteren uit). De digitale wachtrij voor iOS7 veroorzaakte zelfs een aantal overbelaste servers bij Apple.

Eerder heb ik al een artikel geschreven over wat er allemaal is veranderd aan iOS7. Het hands-on-design is nog wel wennen, maar een hele rits apps voor dagelijks gebruik heeft de nieuwe vormgeving al omarmd. Twitter, Facebook en Evernote zijn reeds over. En zeg nou zelf, dat design ziet er toch best mooi uit?!

ios7apps

Ben jij iemand die meteen overstapt of liever even de bugfixes afwacht? En wat vind je van het nieuwe iOS7? Kan het er mee door?

 

0 Shares:
Dit artikel is 3.649 keer gelezen