Siegecraft Defender brengt online mulitplayer nu ook naar Tower Defense spelletjes.

Drie dimensies

Tower Defense spelletjes zijn niks nieuws, maar Siegecraft Defender heeft genoeg nieuwtjes om het weer aardig te maken. Zo maken ze gebruik van de nieuwe Unity 3D engine om mooie graphics op je scherm te toveren. Daarbij is er een single player campagne modus, maar ook een a-synchrone multi-speler mogelijkheid.

De campagne modus is precies zoals je hem verwacht; je plaatst torens die je kunt versterken. Hiermee probeer je de aanstormende hagedissen die jouw schapen willen opvreten (het verhaal achter Siegecraft Defender) kapot te schieten. Er zijn 30 levels en 15 verschillende torens. Hoe verder je komt uit hoe meer torens je kunt kiezen.

In de multi-player speel je tegen zeven verschillende spelers en probeer je jouw koninkrijk uit te breiden ten koste van dat van hen. Afwisselend val je aan of moet je verdedigden.  Hoe het precies werkt kan ik je helaas niet vertellen, want de online multi-player functionaliteit, moet nog worden uitgerold.

Downloaden

Siegecraft Defender kost € 2,23 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.115 keer gelezen