Je hebt écht giga-veel vrienden, maar ze zitten verspreid over allemaal verschillende sociale netwerken. Dat probleem lost Everypost nu voor je op.

One app to rule them all

Wat Everypost doet is heel simpel; het stelt je in staat om met één app hetzelfde bericht naar al je netwerken te sturen. Super makkelijk natuurlijk als de hele wereld op de hoogte moet houden van hoe het er bij jou voor staat. Zo kun je in één keer posten naar:

  • Facebook,
  • Twitter,
  • Google+,
  • Pinterest,
  • Linkedin,
  • Tumblr,
  • Flickr,

Het mooie is dat je bij Everynote niet beperkt bent tot alleen tekst of foto’s; je kunt ook YouTube video’s of muziek van Grooveshark toevoegen. Daarbij kun je al je posts back-uppen naar Dropbox. Wat Everypost helemaal goed doet is dat je per netwerk de eigenaardigheden kunt inregelen; bijvoorbeeld naar welke Boards of Circles iets gepost wordt.

Everypost1 Everypost2  Everypost3 Everypost4

Downloaden

Everypost is gratis en kun je hier downloaden. Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers. Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.768 keer gelezen