YouTube is begin deze week gestart met de eerste Geek Week. Dit is een jaarlijks terugkerend “event” waarin de beste content voor nerds extra aandacht krijgt. En als nerds de doelgroep zijn dan begint ons bloed natuurlijk sneller te stromen en voelen we ons op ons best.

Verschillende nerd thema’s

Geek Week is afgelopen zondag begonnen en eindigt komende zaterdag. Elke dag heeft een eigen thema dat te maken heeft met de geek cultuur. De thema’s die de afgelopen dagen voorbij zijn gekomen: Blockbuster Sunday, Globally Geekery Monday, Brainiac Tuesday, Super Wednesday en Gaming Thursday. De komende dagen kun je nog genieten van Fan Friday en Best of Saturday.

Highlights van de afgelopen dagen

 

Blockbuster Sunday

Globally Geekery Monday

Brainiac Tuesday

Super Wednesday

Wil je verder niets missen?

Ga dan snel naar de speciale pagina van Geek Week op YouTube en laat je onderdompelen in de wereld van nerds en geeks.

0 Shares:
Dit artikel is 2.510 keer gelezen