Al jaren besteed ik vele nutteloze uren van mijn leven op de sociale netwerksite Reddit. Uren kan ik genieten van alles wat daar voorbij komt. Aangezien het nog nuttelozer zou zijn de opgedane kennis níet met anderen te delen, krijg jij van mij nu iedere week een Reddit update. En geloof me, dat zullen de beste tien minuten van je week worden. Beloofd!

Waarom een Redditupdate?

Ik heb dit stukje 20 keer opnieuw geschreven en kwam steeds niet met een logische reden waarom er wekelijks een Redditupdate plaats moet vinden. Ikzelf ben namelijk al jaren overtuigd van de toegevoegde waarde en het entertainmentgehalte van Reddit en vind het belachelijk dat niet allang heel Nederland dagelijks op Reddit zit. Dus ik ga je gewoon even wat nutteloze feiten geven die ik ken dankzij Reddit en die je er geheid van zullen overtuigen dat je iedere week de Redditupdate moet komen lezen:

 

Redditgebruikers

7r1e7fS
Er zitten Redditgebruikers over de hele wereld. Maar hoe zit het met het mysterie van de meest noordelijke bezoeker?

Leuk, toch? Als je elke week even mijn Redditupdate komt lezen, ben je meteen op de hoogte van al het belangrijks, leuks, interessants en geniaals dat nu rondgaat op het internet. Tot volgende week!

0 Shares:
6 comments
  1. Al het bovenstaande wist ik ook al zonder reddit. Als is het een aardig medium voor verloren uurtjes. Sites als BroMyGod en Izismile vissen weer de juweeltjes uit de vele crap op reddit, en zijn aangenamer om te lezen.
    Maar, hoe zit dat nou met dit uitspraak ??? ;-)

  2. Ja, ik ben ook benieuwd naar de uitspraak. Je kunt het toch niet op zo veel verschillende manieren uitspreken?

      1. haha ja, dat is toch de enige manier om het uit te spreken? ik zit nu echt andere manieren te proberen hoor.

Comments are closed.

Dit artikel is 8.380 keer gelezen