Stagaires van nu kunnen jouw toekomstige collega’s worden. De beste en slechtste stagaires voor jou op een rijtje. 

Stagaires

Bron

Nooit meer een infographic missen? Abonneer je dan op de infographics-feed (RSS) of volg ons op Pinterest.

0 Shares:
2 comments
  1. In het huidige klimaat worden er stagiaires gevraagd die veel ervaring moeten hebben, ze moeten al volwaardige krachten zijn zag orgie week nogbxxxxxxxxx,n advertentie voorbijkomen volledig programmeur als statutaire en zonder stagevergoeding

  2. Helder met humor! Maar de verwachting is dat vanaf 2015 door de grijze golf, die dan afhaakt, het weer erg moeilijk gaat worden aan personeel te komen. Dus investeer nu in je stagiaires en nieuw personeel ondernemers, teamleiders en chefs. Dan blijven ze graag bij je… :) Jij Karin: succes met solliciteren!

Comments are closed.

Dit artikel is 5.475 keer gelezen