Tijdens de zeldzame momenten dat ik de snelwegen van Nederland aandoe zie ik steeds meer billboards die smeken om aandacht. Teksten als “hier had uw reclame kunnen staan” torenen hoog boven de snelweg uit. Zijn die billboards nog wel van deze tijd?

Reclame op een paal

Want dat is het toch? Reclame op een paal. De meeste billboards worden nergens anders voor gebruikt. Floris van Bommel ziet de humor wel in van dit feit.

Een bilboard die water produceert

Gelukkig zijn er een aantal slimmeriken op deze wereld die verder kijken dan hun neus lang is. Door de traditionele billboard slim in te zetten kunnen zij namelijk een belangrijk probleem in de wereld oplossen. Namelijk het water tekort in sommige landen.

Een tekort aan water is in veel landen op de wereld een groot probleem. Daarom is het zo gaaf dat er nu een billboard ontwikkeld is dat water uit lucht kan halen en dit direct drinkbaar kan maken. In 3 maanden tijd is er in Lima 9450 liter drinkwater geproduceerd. En dat alles door de slimme inzet van een billboard.

0 Shares:
Dit artikel is 24.201 keer gelezen