Niks is zo archaïsch als met je vleesstengels op telefoon meppen. Gelukkig behoedt Utter! je voor alle vette vingerafdrukken die dit veroorzaakt.

Siri

Utter is net Siri, de welbekende Apple stemslaaf, maar dan beter. Zo hoef je om haar (hem?) wakker te maken niet eens op een knopje te drukken. Je kunt volstaan met de toverspreuk “okay Google” en ze komt tot leven. En dan hoef je geen staccato commando’s te blaffen, maar je kunt gewoon tegen Utter! praten. En omdat Utter! jouw gebruik van je telefoon analyseert is de kans groot dat als je het vraagt, je snel de perfecte muziek krijgt voorgeschoteld. Utter kan te veel om op te noemen, maar helaas nog geen Nederlands. Spreek jij Engels en heb je smetvrees? Dan is Utter! zeker iets voor jou!

Utter1 Utter2

Downloaden

Utter! kost niks en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.166 keer gelezen