Over het algemeen ben ik niet zo van de Shooters op mijn tablet of telefoon, maar voor Monster Shooter 2 maak ik graag een uitzondering.

De grote kattenredder

Monster Shooter 2 is, hoe kan het ook anders, de opvolger van Monster Shooter.  Het avontuur waarin DumDum zijn kat moest redden van allerlei nare op octopus lijkende aliens. En zoals iedereen weet; kantten zijn lief en moeten vertroeteld worden. Logisch dus ook dat het origineel meer dan 10 miljoen keer werd gedownload. Ook logisch dus dat er een vervolg kwam.

2013-08-04 19.21.45

2013-08-04 19.04.29

Social

In Monster Shooter 2 heb je niet alleen de beschikking over allerlei nieuwe coole wapens, maar je kunt ook samen met je vrienden aan de slag zodat je samen die pokke aliens kunt vermoorden. Je kunt ook extra cash verdienen door het spel te liken op Fascebook of te volgen op Twitter.

2013-08-04 19.10.08

In-app purchases

Monster Shooter 2 is gratis te downloaden. Om toch wat aan het spel te kunnen verdienen hebben de ontwikkelaars het spel zo gemaakt dat je om verder te komen nieuwere en betere wapens nodig hebt. Deze kun je gedeeltelijk kopen met de centjes die je verdient door het spel te te spelen, maar voor het overige zul je nare opdrachtjes moeten doen ( dingen downloaden, kopen, etc) of je zult ervoor moeten betalen. En hoewel ik een bloed hekel heb aan in-app purchases, viel het bij de originele Monster Shooter mee. Daar kon je voor een paar euro al de tofste wapens kopen.
Bij Monster Shooter 2 lijkt dat over te zijn en moet je flink in de buidel tasten om leuk schiettuig te kopen.

2013-08-04 19.14.01

2013-08-04 19.14.51

2013-08-04 19.24.40

Flinke Download

Monster Shooter 2 is met 593 Mb een flinke download en ook het spelletjes spelen vraagt het nodige van je foon of tablet. Mijn HTC One werd er flink warm van en moest voor 10 minuutjes spelen bijna 20% batterij inleveren. Alleen spelen in de buurt van een stopcontact dus…

Downloaden

Monster Shooter 2 is gratis en kun je hier downloaden        .

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.606 keer gelezen