Contacten+ brengt extra functionaliteit naar de kern van je telefoon; het adresboek.

Zo verbonden

Wat Contacten+ doet is heel simpel; het aggregeert al jouw contacten en sociale netwerken op één plek. Zo kun je gelijk zien wat de persoon die je wilt gaan bellen net heeft getweet of op Facebook heeft gepost.

Je kunt zelfs vanuit de app sms-en, googlen en maps oproepen. Als je een HTC telefoon hebt zal deze functionaliteit je erg bekend voorkomen, omdat 90% hiervan ook in de HTC Contacten app zit. Als je geen HTC telefoon hebt is Contacten+ het proberen zeker waard. Je kunt ook het onwijs Cheezy filmpje hieronder bekijken. Misschien vind jij ook wel je ware liefde door Contacten+

Downloaden

Contacten+ kost niks en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.536 keer gelezen