Iedereen die wel eens iets in Photoshop, Illustrator of een ander programma heeft gemaakt die kent het wel: “Welk font moet ik kiezen?” En als je de selectie kleiner hebt gemaakt wil je dolgraag zien wat nou precies het verschil is tussen deze 2 fonts, zonder dat je 12 lagen in je bestand hebt aangemaakt. Goed dat kan nu! 

Meet Tiff!

Tiff is een online tool die 2 verschillende fonts met elkaar vergelijkt door ze over elkaar heen te leggen. Via de website kun je 2 fonts kiezen en Tiff legt ze vervolgens over elkaar heen, makkelijk zat!

Zelfs het verschil tussen Helvetica en Arial is nu zichtbaar met het blote oog:helvetica-arial
Om nog maar niet te spreken over het overduidelijke verschil tussen Tahoma en Times New Roman:
tahoma-newroman

Tip: druk voordat je een font wil veranderen even op ‘Hide’, anders doet Tiff het niet!

>> Tiff gezien in Sidebar

0 Shares:
Dit artikel is 4.896 keer gelezen