Je zou dit jochie zo optillen om mee te stoeien of te knuffelen, maar als je dat doet ben je bang dat zijn kleding of coupe kreukt. Mogen wij aan jullie voorstellen de nieuwste internethit: Alonso Mateo.

Met slechts 5 jaar oud is hij op Instagram momenteel goed voor meer dan 40.000 volgers, and still counting.  

 

Alonso-Mateo2

 

Hippe Hummel

Het stijlicoon van  een paar turven hoog poseert trots op Instagram in pietepeuterige pakjes van Gucci, Dior of Dolce & Gabbana. Tja, en dan mag een Ray-Ban zonnebril ook niet ontbreken op de neus van de hippe hummel.

Alonso Mateo

 

Mexicaans bloed

Mateo heeft Mexicaans bloed in zijn aderen. Vorig jaar verhuisde hij met zijn vader, een aandelenhandelaar, en moeder, een styliste –  naar het Amerikaanse Laguna Beach. Hier kwam mama Luisa Feranda Espinosa op het idee een fotomodel van haar telg te maken. Volgens mams kan Mateo gewoon genieten van zijn vrijheid als kind en wordt hij nergens toe gedwongen.

Slaapje doen

Momenteel geniet de kledingkoter van zijn succes. In zijn huidige woonplaats krijgt de jonge Mateo alle aandacht van vertederde fans die met hem op de foto willen. Zijn trotse moeder mama Luisa waarschuwt ze wel: “Hij kan dat weigeren als hij een slaapje wil doen.”

 

0 Shares:
Dit artikel is 4.069 keer gelezen