De geruchten gaan rond dat Apple bezig is met een nieuwe Apple TV mediabox waarmee het mogelijk is om commercials over te slaan. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik zou dat in ieder geval helemaal niet erg vinden!

Eigen TV-dienst

Er wordt al langer gespeculeerd over een eigen TV dienst van Apple, maar nu schijnt Apple op dit moment in onderhandeling te zijn met Amerikaanse TV-aanbieders. De onderhandeling gaat over een premium televisie abonnement waarmee consumenten live televisie kunnen kijken en als ze dat wensen de reclames over kunnen slaan. Dit meldt een journalist van de Wall Street Journal op haar blog.

Inkomsten compenseren

Hoe de TV -aanbieders reageren op het plan van Apple is nog onduidelijk. De reclame-inkomsten die de aanbieders mislopen zullen ergens gecompenseerd moeten worden. Dit wil Apple compenseren met het maandelijkse bedrag dat de consument zal gaan betalen.

Voor nu nog een gerucht

Het uiteindelijke plan van Apple blijft nog vaag. Zoals altijd zal het een gerucht blijven tot het verkrijgbaar is. Maar het is voor mij duidelijk dat Apple plannen heeft met de Apple TV.

 

 

0 Shares:
Dit artikel is 2.430 keer gelezen