Drust Mac Erp en zijn wilde Picten zijn Noord-Britannië binnengedrongen. Koning Lot van Lothian is dood. Zijn koningin-weduwe, Morgause, vraagt haar halfbroer Arthur om hulp. Het is aan jou om Arthur te hulp te schieten en het koninkrijk te redden!

Kingdoms of Camelot

In Kingdoms of Camelot: Battle for the North ben je de toezichthouder van een mooie stad. In deze stad heb je de mogelijkheid huizen, barakken, smederijen en onderzoekslaboratoria te bouwen. Vanuit de barakken kan je eenheden bouwen waarmee je de strijd aangaat met de picten van Drust Mac Erp maar ook met andere spelers. Denk jij het in je te hebben om een goede heerser te zijn. Ga dan nu de strijd aan!

Downloaden

Kingdoms of Camelot: Battle for the North is gratis te spelen en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.690 keer gelezen