Een point & click avontuur dat zich afspeelt in zowel 1972 als 2012 en aanvoelt alsof je in een X-Files-versie van Mad Men bent beland. The Silent Age is een mooi spelletje met een goed verhaal en oog voor detail.

Conciërge of held?

In dit spelletje ben je Joe en werk je voor een overheidsinstantie. Je maakt de asbakken leeg (want toen mocht men nog roken op kantoor), je geeft de plantjes water en je zorgt er in het kort voor dat alles er netjes bijstaat. Dat gaat je prima af, tot je op een ochtend geconfronteerd wordt met een stervende man die uit het niets lijkt te zijn verschenen. Hij waarschuwt je voor een vreselijke gebeurtenis die de wereld te wachten staat en smeekt je om de mensheid te redden. Je krijgt van hem een apparaat in je handen gedrukt: een draagbare tijdmachine. Algauw kom je erachter dat de man niet heeft gelogen: in de toekomst is de mensheid zo goed als uitgestorven. Wat ga je doen? Red je de wereld of leeg je nog een asbak?

Een mooi en spannend spel en nog gratis ook.

Downloaden

The silent age is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.323 keer gelezen