In de categorie leuke ripoffs hebben we vandaag Busy Beaver; een Tetris kloon met een twist.

Happen met die tanden

Busy Beaver is niet heel lastig. Het lijkt op Tetris en zelfs de vormpjes die naar beneden mieteren zijn hetzelfde. Alleen hoef je nu de vormen niet te besturen, maar knaag je met je drukbezette bever een weg door het doolhof van naar beneden donderende blokken. Daarbij moet je ervoor waken dat je geen blok op je kop krijgt want dan is het game over… De truc is dus om op strategische plaatsen blokken weg te knagen zodat je in de ontstane holtes kunt schuilen voor de naar beneden vallende blokken. Als je genoeg punten hebt gescoord transformeer je in een reuze-bever die korte metten maakt met al die vervelende blokken.

Busy Beaver1  Busy Beaver2

Busy Beaver3

Downloaden

Busy Beaver kost niks en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.521 keer gelezen