Achter de schermen bij 42Bis is het een drukte en gezelligheid van belang. Met meer dan 70 bloggers, onze eindredacteuren en ons CSI Team zorgen we ervoor dat 42Bis jou – onze lezer – elke dag weer interessante, leuke en vermakelijke content biedt.

Maar wie zijn die bissers eigenlijk? En waarom hebben ze zich aangesloten bij 42Bis? Dat vertellen ze jou in deze reeks.

Deze week: Anja van Ginneken

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Anja Van Ginneken. Ik ben zelfstandig tekstschrijver en (web)redacteur.

Sinds wanneer ben je eindredacteur voor 42bis?

Hoelang?  Lijkt wel een eeuwigheid maar de kalender zegt  7 februari.

Waarom besloot je om je aan te sluiten bij 42bis?

Een combinatie van redenen. Ik wilde wat meer ervaring opdoen in de rol van eindredacteur. Daarnaast zag ik een kans gericht mijn netwerk uit te breiden met intelligente mensen. #enikbennognietteleurgesteld

Wat heb je eraan om voor 42bis eindredactie te doen?

Ervaring, cv-franje, een groter netwerk, grotere naamsbekendheid, nieuwe kennissen.

Wat was de laatste film, tv-programma of boek waarbij je moest huilen?

De animatiefilm “UP”. Emotioneel afscheid brengt de innerlijke emo-muts in mij naar boven.

Welke kleine momenten maken jou het meest gelukkig?

Gisteren zag ik de leasekat Poei Wupsteert (‘eigendom’ van de buren maar ze heeft ons aardiger) in onze tuin een plekje in de zon maken voor zichzelf, onder een groene struik die bijna in bloei staat. Voor mij is dat een symbool van ‘thuis’: een kat die ontspant en geniet.

Waar ben jij doodsbang voor, waar anderen om moeten lachen?

*fluistert* Kippen. *knikt* Echt waar. Ik ben bang van kippen. Ik vind het doodenge beesten, met hun gekakel en hun gepik en die kleine, valse kraaloogjes en die klauwen. Brrrrrrrrrr

 

Lijkt het jou ook leuk om mee te draaien in het 42Bis CSI Team en virtuele collega te worden van Anja? Meld je dan hier aan

0 Shares:
Dit artikel is 2.442 keer gelezen