Boobies, zombies, vampieren en zware wapens. Ik zeg: win-win-win-win-situatie. Jane Wild is de hoofdrolspeelster in dit schietavontuur met inkijk. Alleen voor echte mannen. Of voor vrouwen die graag monsters overhoop schieten…en wees eerlijk wie wil dat nou niet?

Boobies

Ik wil toch graag nog even de nadruk op de boobies leggen: ze zijn fascinerend. Waarom? Hoe blijft deze schietende dame in evenwicht met al het gewicht aan de voorkant? Ook mooi: ze zijn wél echt, want ja ze bewegen dus wel mooi mee. Oog voor detail hebben de makers van deze game wel.

Downloaden

Wil je ook groots uitpakken met je boobies…uhm pistolen? Jane Wilde is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.208 keer gelezen