Als onderdeel van mijn agendafetish is hier DigiCal, een agenda die er strak uitziet en flink aantal widgets heeft.

Beauty & Brains

DigiCal ziet er uit alsof Week Calendar en Business Calendar een baby hebben gemaakt. DigiCal heeft zes verschillende agendaweergaves, van dag tot maand en zelfs mijn favoriet; het maandoverzicht met daarin de tekst van je afspraak, zodat je in één keer ziet wat je die maand te wachten staat. Daarnaast heeft DigiCal ook een “Holo Dark” theme wat er strak uitziet.

Maar ook in de brains department doet DigiCal leuk mee; als je de locatie van een afspraak hebt ingevoerd zoekt hij via Google Maps het juiste adres erbij, waardoor Google Now kan kijken of er file staat en je dus eerder moet vertrekken. En als je een contactpersoon toevoegt aan een afspraak, gebruikt hij standaard dit adres als je niks anders invoert. Daarbij krijg je dan ook een leuke foto van je contact te zien.

De reminders van DigiCal geven je gelijk de mogelijkheid om Google Maps op te starten om naar je afspraak te navigeren.  Ook zijn er vijf verschillende widgets om ook op je homescreen je agenda in de gaten te houden.

Genoeg om DigiCal een keertje uit te proberen! Er zijn niet zo veel opties om aan te sleutelen als bij Business Calendar, maar wel een flink aantal leuke handigheidjes die de moeite waard zijn.

  Digical 3Digical 1

Digical 4 Digical 2

Digical 5Digical 6

Downloaden

De gratis versie kun je één week zonder advertenties uitproberen en kun je hier downloaden.

De volledige versie van DigiCal kost € 4,95 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.672 keer gelezen