Pinterest biedt zijn gebruikers nu meer bruikbare informatie bij alle mooie plaatjes. De pins bij sommige categorieën worden tegenwoordig verrijkt met informatie waardoor de plaatjes veel meer waarde krijgen.

Pinterest

Dataverrijking

De informatie die een pin meekrijgt is afhankelijk van de categorie. Zo worden product pins verrijkt met prijzen, beschikbaarheid en verkooplocaties. Recipe pins worden aangevuld met bereidingstijden, ingrediënten en serveertips. En ook de movie pins krijgen meer informatie in de vorm van onder andere ratings en cast.

Bronvermelding

Pinterest geeft ook netjes een bronvermelding bij de pin. Je weet dus direct waar de extra informatie vandaan komt. Over de bronnen die Pinterest gebruikt kun je meer over lezen op de blog van Pinterest.

0 Shares:
Dit artikel is 4.384 keer gelezen