NU.nl lanceerder vorige week NUtech; een site die naast het laatste technieuws ook achtergronden, uitleg en reviews over gadgets, games, apps en andere technologische ontwikkelingen brengt. 

Wat is het?

NUtech is een nieuwsplatform met toegankelijk en betrouwbaar technieuws waar je op de hoogte blijft van de invloed van techniek op je dagelijks leven. Door de samenwerking met Kieskeurig.nl kun je als NUtech-lezer ook meteen de consumentenreviews en de prijzen van producten opvragen.

“We zien dat technieuws voor steeds meer mensen belangrijk is,” aldus Colin van Hoek, redactiechef van NUtech. “Bijna iedereen heeft een smartphone op zak en thuis een laptop of tablet. Nieuwe apps, ontwikkelingen op social media, wetgeving op het gebied van privacy en nieuwe gadgets beïnvloeden iedereen.”

Responsive

Zoals het een goede techsite betaamt, is bij het ontwerp van NUtech gekozen voor responsive design. En dus kun je NUtech gebruiken op laptop, smartphone en tablet. Ook aan de adverteerders is gedacht: banners kunnen worden vertaald naar mobiele uitingen,

Nieuws in elk domein

Volgens Sander Stallinga, uitgever Nieuws bij Sanoma is “NUtech een logische stap in de strategie om in alle relevante nieuwsdomeinen nadrukkelijk aanwezig te zijn. NU.nl is voor het harde snelle nieuws, NUsport voor de diepte op sportgebied, NUzakelijk brengt het nieuws voor ondernemend Nederland, WTF het opmerkelijke en entertainment nieuws. Nu is daar NUtech bijgekomen voor de verdieping op het gebied van technieuws. ”

Nodig of NUtteloos?

Nu kunnen de uitgevers en bedenkers wel zeggen dat dit een gouden greep is, maar heb jij NUtech al uitgeprobeerd? En is het goede aanvulling op alles wat er al is, of is het slechts meer van hetzelfde? We zijn benieuwd!

NuTech2

 

0 Shares:
Dit artikel is 6.350 keer gelezen