Het is maandag, het begin van een drukke week vol afspraken. Gelukkig is Week Calendar nu ook op Android geland om jouw leven overzichtelijker te maken.

Intuïtive agenda

Week Calendar is al een tijd lang één van de best verkopende agenda apps voor iOS. Dat is niet voor niks; Week Calendar importeert zonder problemen je Google-, Exchange-, Outlook- of Facebook agendagegevens en toont ze in een overzichtelijke interface.

Ook het toevoegen van een afspraak ie een eitje; even je vinger wat langer op de agenda houden en je kunt op die plek een afspraak invoegen. Je kunt ook bestaande afspraken gemakkelijk aanpassen, verplaatsen of kopiëren.

Voor veel mensen zal Week Calendar een perfecte agenda app zijn. Wil je meer controle over je agenda, dan moet je morgen even terugkomen want dan bespreek ik Business Calendar Pro, de meest complete agenda app die ik ben tegengekomen.

Week Calendar 1 Week Calendar 3 Week Calendar 2

Downloaden

Week Calendar kost € 1,99 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 4.411 keer gelezen