Hoe kun je als robot niet van Tetris houden? Niet, dat is onmogelijk! Daarom ben ik ook zo blij dat er een nieuwe variant van Tetris uit is: Tetris Blitz!

Tussenkopje

Tetris Blitz is niet de Tetris die je Oma speelde voor de val van de muur. Bij Tetris Blitz speel je een potje van maximaal twee minuten. De blokje vallen niet op een gestaag tempo naar beneden, maar hangen boven in je scherm, totdat jij hebt aangegeven waar ze moeten komen, en een lijn wegspeelt. Dan knallen ze naar beneden, en wat bijzonder is, ook door de lagen erboven. Zo kun je dus ook lagen aan de onderkant wegspelen.

Tetris Blitz is gratis, maar er zijn wel in app aankopen als je meer power-ups wilt om je vrienden te verslaan.  Want je kunt de strijd aan met je vrienden of proberen zo hoog mogelijk te komen op de wekelijks verversende Facebook ranglijst te komen.

Tetris Blitz 2 Tetris Blitz 1

Downloaden

Tetris Blitz is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.800 keer gelezen