Zijn jouw handen ook te groot of je telefoon te klein? Dan heb je nu geluk want met Swype is tekst invoeren op je telefoon een eitje.

Geen Beta meer

Als je een Samsung telefoon hebt, ken je Swype misschien al wel; het wordt daar al jaren standaard op geleverd. Toch was voor bezitters van andere telefoons alleen op een heel omslachtige manier een “Beta” te downloaden. Gelukkig is dat nu voorbij en kun je voor nog geen drie kwartjes dit geweldige toetsenbordje in de Google Play Store kopen.

Voor wie het niet kent; je maakt woorden door met je vinger over de letters een “spoor” te trekken zonder je vinger van het scherm te halen. Natuurlijk kun je ook gewoon tikken, maar het Swypen werkt bij mij verrassend accuraat en snel. De grote concurrent van Swype, Swiftkey, heeft sinds een tijdje een vergelijkbare technologie, maar die bevalt me toch minder.

Swype

Downloaden

Swype kost € 0,76 en kun je hier downloaden.

De gratis trial vind je hier.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.220 keer gelezen