Retro gaming beleeft een ware opleving op Android. De meest recente klassieker die de sprong naar het kleine scherm heeft gewaagd is Sonic the Hedgehog.

Sonic, Tails en Knuckles

Sonic the Hedgehog is niet zomaar een luie port van de console variant van het bekende spelletje. Er zijn nieuwe zaken toegevoegd die exclusief zijn voor de mobiele versies van het spel. Zo kun je nu ook rondspringen, rennen en glijden als Knuckles en Tails, een leuke afwisseling van die blauwe egel.  Daarnaast is er een compleet ge-remasterde soundtrack, prijzenkast en ranglijst.

Wil jij ook een nummer 1. notering op de ranglijst, dan heb je mazzel! Alleen de Android versie van Sonic the Hedgehog is geschikt voor alle soorten externe controllers die je aan je tablet of telefoon kunt koppelen. Hierdoor is een topscore gegarandeerd en kun je al je vrienden met hun iOS-spul jouw superioriteit demonstreren.

Sonic the Hedgehog

Downloaden

Sonic the Hedgehog kost € 2,81 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 1.780 keer gelezen