Het Rijksmuseum in Amsterdam heeft veel van de mooiste meesterwerken van de wereld, tentoongesteld in 80 tentoonstellingszalen. Een reis door de tijd, verspreid over 1,5 kilometer, loopt van de middeleeuwen tot heden. Uiteraard kun je een officiële mediatour doen, of een rondleiding met gids, maar je kunt ook de Rijksmuseum app downloaden voor allerlei extra informatie.

Magisch venster

De Rijksmuseum app onthult opmerkelijke verhalen en verrassende details over de collectie van het Rijksmuseum, evenals de architectuur. De app verandert je smartphone in een vergrootglas, een verrekijker, een tijdmachine, een infrarood scanner, een schetsblok, of een toverstaf. Naast 3D-audio composities bevat de app ook praktische bezoekersinformatie en een plattegrond met de actuele activiteiten in het Rijksmuseum. De app is te gebruiken op het gratis wifi-netwerk in het Rijksmuseum.

 

rijksmuseum-app1 rijksmuseum-app2 rijksmuseum-app3 rijksmuseum-app4

Downloaden

De Rijksmuseum app kost niets en kun je hier downloaden.

 

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 7.685 keer gelezen