Heb jij er ook zo’n hekel aan dat iedere sociaal netwerk en iedere applicatie zijn eigen contacten toevoegt? Dan heb je geluk! Merge+ koppelt deze allemaal voor je!

Simpel

De werking van Merge+ is simpel; open de app, bekijk de voorstellen die Merge+ doet en accepteer degene die kloppen. En tadaa! Je contacten zijn gekoppeld. Mensen met een HTC telefoon kennen deze functionaliteit misschien wel omdat deze ook in de Sense interface zit ingebakken, maar gelukkig kunnen nu ook mensen met een ander telefoontje van dit gemak geniet. Eén kleine waarschuwing; maak wel een back-up van je contacten voordat je met dit soort apps gaat spelen; je wilt niet de kans lopen dat je door een foutje al je vriendjes in het digitale ravijn gooit

merge-plus

Downloaden

Merge+ is helemaal gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 1.695 keer gelezen