Tower defense games zijn mijn favoriete tijdverspillers.  Gelukkig is Kingdom Rush nu ook beschikbaar voor Android!

Strijders, magie en torens.

Kingdom Rush speelt zich af in een fatasiewereld vol met trollen, kobolden en kwade tovenaars. Dit alles in een groen bosje en getekend in vrolijke levendige kleurtjes. Je gaat de strijd aan met al deze slechterikken met behulp van je soldaten, magie en… torens!

Kingdom Rush is al even beschikbaar op de iPad en is daar flink populair, ook de eerste Reviews in de Play Store zien er goed uit. Twee waarschuwingen; Kingdom Rush doet het alleen op tabets die op Ice Cream Sandwich of hoger draaien en naast de aanschafprijs maakt de game gebruik van in-app-aankopen, erg jammer.

Kingdom Rush

Downloaden

Kingdom Rush kost € 1,53 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.691 keer gelezen