Agenda apps zijn nou niet direct de meest sexy apps die je je kunt voorstellen. Maar wat een genot als ze goed werken! Business Calendar is er eentje uit deze categorie.

Volledig aan te passen aan jouw wensen

De grote kracht van Business Calendar is dat je zo ongeveer alles naar wens kunt aanpassen. Je kunt door één druk op de knop wisselen welke agenda’s er getoond worden, heel gemakkelijk als je bij de planning rekening moet houden met je privé en werk agenda, en die van je vrouw.

Je kunt ook door middel van een schuif onderin bepalen hoeveel dagen je in één keer op je scherm krijgt. Zo kun je in het week overzicht gemakkelijk in en uit zoomen.

Daarnaast kun je allerlei templates ontwerpen die het invoeren van steeds terugkerende afspraken veel gemakkelijker maken. Je kunt ook kiezen wat de kleur van een agenda moet zijn, want laten we eerlijk zijn de kleuren die Google standaard voor je kiest komen lijnrecht uit de jaren ’70.

Verder zit Business Calendar vol kleine handigheidjes die je pas opmerkt als je hem langer gebruikt; zo onthoudt hij bijvoorbeeld locatiegegevens als je die een keer eerder hebt ingevoerd. Je kunt deze dan bij een nieuwe afspraak heel gemakkelijk uit een drop-down menu selecteren.

Dé killer feature voor mij was de mogelijkheid om in de maandweergave niet alleen balkjes te zien, maar ook echt de omschrijving van de afspraak. Zo heb ik in één keer overzicht en inzicht.

Business Calendar 3 Business Calendar 2
Business Calendar 1 Business Calendar 4

Downloaden

Business Calendar kost € 4,75 en kun je hier downloaden liever eerst de gratis versie uitproberen? Deze vind je hier.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 4.387 keer gelezen