Op zoek naar nieuwe (gratis) apps? Neem dan eens een kijkje bij AppGratis. Elke dag een nieuwe gratis of afgeprijsde app in de spotlight.

De App

AppGratis bezorgt je elke dag een nieuwe gratis app of een app  met korting tot 90%. De apps die je voorgeschoteld krijgt, lopen uiteen van spelletjes tot handige apps voor bijvoorbeeld het bijhouden van je schoolschema of kaarten van een specifieke stad.

AppGratis geeft je de mogelijkheid elke dag een notificatie te krijgen wanneer de nieuwe app-aanbieding beschikbaar is (optie is ook uit te zetten). In de app vind je naast een omschrijving van de app ook een screenshot en natuurlijk een link om de app te downloaden vanuit de Play Store.

artikel_image_appgratis

Downloaden

AppGratis kan je kosteloos hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.420 keer gelezen