Airdroid 2 geeft je via de computer volledige controle over je telefoon, zelfs als je niet op hetzelfde WiFi netwerk zit.

Bediening op afstand

Airdroid 2 stelt je in staat om via je computer je telefoon te bedienen. In de eerste versie moest je hiervoor op hetzelfde WiFi netwerk zitten, maar dat is nu niet meer nodig. Als je telefoon eenmaal gekoppeld is kun je vanaf elke computer met een browser je telefoon beheren. Je kunt zelfs de camera op afstand aanzetten en stiekem mensen bespioneren, bijvoorbeeld als er niks op televisie is. En als je je telefoon vaak kwijt bent kan Airdroid 2 je ook helpen; je kunt op afstand de GPS activeren en dan krijg je een heel mooi Google maps kaartje te zien met daarop de locatie van je telefoon. Mocht dit allemaal wat te veel “Big Brother” voor je zijn, dan kun je deze functionaliteit natuurlijk ook gewoon uitzetten.

Airdoid 2

Downloaden

Airdroid 2 is helemaal gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 5.857 keer gelezen