Elke donderdag kun je 42Bis niet alleen lezen (dat kan natuurlijk elke dag) maar ook beluisteren op Wild FM HitRadio. We delen dan leuke apps en internetnieuwtjes met de luisteraars van de Ochtendshow met Anthony Timmers en Dyantha Brooks. Elke donderdag delen we hier met jou na de uitzending de besproken apps. Voor het geval je geen ochtendmens bent.

Deze week in de Ochtendshow:

Run cow Run

Vlees is voor ons tegenwoordig niet meer te vertrouwen (is het paard of niet, zou een goede app zijn). Voor koeien was het natuurlijk allang niet te vertrouwen. Wanneer de koe in Run cow run erachter komt dat de boer van koeien biefstukjes maakt, besluit hij op de vlucht te gaan, maar de boer zit hem dicht op de hielen. Jij bent bij dit spelletje een koe (sorry) en moet de boer voor zien te blijven. Onderweg kom je obstakels tegen en moet je muntjes verzamelen.

Gratis

runcow

Rocket Island

Voor rocket Island hadden we in de uitzending geen tijd meer. Maar we willen je deze toch niet onthouden. Rocket Island is een puzzelspelletje waarbij je een ijsland moet redden door steeds een specifiek aantal blokken op het eiland te selecteren. Dat klinkt nogal mysterieus en dit is dan ook vooral een spelletje dat je even moet uitproberen. Eenmaal bezig ben zo een uur verder. Supersimpel spel, maar licht verslavend.

Gratis

Rocket Island

Uitzending niet missen?

 

Wil je ons gewoon live in de uitzending horen? Stem dan elke donderdag rond 9:10 af op Wild FM Hitradio

 

0 Shares:
Dit artikel is 2.476 keer gelezen