Gratis WiFi is tegenwoordig vrijwel overal beschikbaar, wat er voor zorgt dat we continu online zijn. En bezig met onze gadgets, smartphones en andere devices. Kit Kat zag een mogelijkheid om hier iets mee te doen en startte een campagne: ‘Have a break, have no WiFi’.

Grote borden met signaalblokkers werden in Amsterdam geplaatst, op plekken waar mensen even konden zitten. Zodat ze, onder het genot van natuurlijk een Kit Kat, weer eens iets anders konden doen dan op hun telefoon staren. De krant lezen, of een gesprek aangaan. Volgens de video zette de actie aan tot discussie over de behoefte aan WiFi vrije tijd en ruimte.

Iemand deze actie gezien en een mening er over?

Nu ben ik wel benieuwd: Heeft iemand deze borden gezien? Wat is je mening er over? En heb je naar aanleiding van deze campagne inderdaad nog verder nagedacht over WiFi vrije momenten in je leven?

 

0 Shares:
1 comment
  1. Erg leuk idee! maar ben deze actie niet tegen gekomen in adam, noch wat over gehoord of gezien binnen mijn netwerk (bv via FB). Jammer dus.

Comments are closed.

Dit artikel is 2.255 keer gelezen