Ben je gek op fotografie en wil je een hele bijzonder app uitproberen? Dan is Rando misschien wel wat voor jou.

Anoniem delen

Er lijkt een beweging gaande te zijn die compleet tegen de social media stroom ingaat: mensen willen niet altijd meer alles delen met iedereen. Rando speelt hier op een interessante manier op in. Met deze app kun je foto’s maken en versturen en je kunt ook foto’s ontvangen. Wat het hele verhaal bijzonder maakt is dat je niet weet van wie je een foto ontvangt en ook niet weet naar wie je een foto stuurt. Wat je dan weer wel weet is waar in de wereld de foto gemaakt is.

Je verzamelt zo interessante kiekjes van over de hele wereld, gemaakt door anonieme fotografen. De wereld door de ogen van de gemiddelde medemens (nou ja, de gemiddelde medemens met smartphone en internetverbinding).

De mensen achter Rando hebben er expliciet voor gekozen om geen share-mogelijkheden aan de app toe te voegen. Daarbovenop krijg je alleen foto’s toegestuurd, als jij ook zelf een foto stuurt: geven en nemen, daar gaat het om bij Rando.

httpv://www.youtube.com/watch?v=TqzRnD9Ajxg

Downloaden

Rando is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.024 keer gelezen