Collages maken, er zijn mensen die zich er uren mee bezig kunnen houden. Ik ken die mensen niet. De foto’s van mijn huwelijk zitten nog steeds in een fotomapje en de mooie boeken die ervoor had gekocht zijn nog steeds leeg. Maar ben jij wel een van die mensen, dan is er een app voor jou.

Crea Bea

Met de app Photogrid maak je in een handomdraai een collage van de foto’s die je op je device hebt staan. Je kiest een type collage, je klikt wat foto’s bij elkaar en klaar is Clara. Niet crea genoeg? Dan kun je een deel van je grid (collage) ook nog veranderen in een geschetste afbeelding. Niet echt, maar dat het er zo uitziet. Klik vervolgens op delen en je verstuur je nieuwe creatie zo naar je favoriete social kanaal. 

photogrid

Downloaden

Photogrid is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

0 Shares:
Dit artikel is 3.362 keer gelezen