Een goede manier vinden om digitaal samen te werken is steeds relevanter, daarom vandaag een tool om exact dat te doen.

Task manager

Met hiTask houd je niet alleen je eigen tasks bij, maar die van een heel team. Je kunt taken aan elkaar toewijzen en delen met elkaar. Daarnaast belooft hiTask “geavanceerde project management tools” die de app veel meer maken dan een gewone taskmanager.  Een paar features: je kunt taken van een kleur voorzien, er zit een agendafunctie in de app, je kunt via de app bijhouden hoe lang je aan een task hebt gewerkt, je kunt notificaties krijgen van tasks op het moment dat ze van belang zijn en – ook altijd fijn – je kunt reportages uitdraaien met ifnormatie over de taken en de voortgang van projecten. 

hiTask

Downloaden

hiTask is gratis en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.314 keer gelezen