Fieldrunners 2 is een klassieke Tower Defense game met cartoon-stijl animaties en is een waardig opvolger van het immens populaire Fieldrunners 1. 

Verdedig met die torens!

Net als in alle Tower Defense games moet je bij Fieldrunners 2 ervoor zorgen dat de vijand niet de overkant van het veld bereikt. Dat kun je doen door allerlei verschillende verdedigingstorens langs de route te bouwen. Al deze torens hebben hun eigen specialiteit en je kunt natuurlijk alles upgraden. Wat is er dan zo bijzonder aan Fieldrunners 2? Helemaal niks! Het is gewoon heel erg goed uitgevoerd en het is mijn favoriete type spelletje. Met name omdat je niet al te goed hoeft op te letten, zodat ik ondertussen nog een beetje tv kan kijken.

Fieldrunners 2

Downloaden

Fieldrunners 2 kost € 2,25 en kun je hier downloaden.

Wil jij onze app-oloog worden? Op het gebied van Android of iPhone? We zijn op zoek naar bloggers.

Ben je een app-ontwikkelaar en wil je jouw app hier presenteren? Neem dan contact met ons op.

0 Shares:
Dit artikel is 2.227 keer gelezen