Elke donderdag kun je 42Bis niet alleen lezen (dat kan natuurlijk elke dag) maar ook beluisteren op Wild FM HitRadio. We delen dan leuke apps en internetnieuwtjes met de luisteraars van de Ochtendshow met Anthony Timmers en Dyantha Brooks. Elke donderdag delen we hier met jou na de uitzending de besproken apps. Voor het geval je geen ochtendmens bent.

Deze week in de Ochtendshow slechts twee apps:

Android: Elves Quest

Elves Quest is een MMORPG waarin je als elf het op moet nemen tegen dwergen en andere vijanden en schatten moet zien te verzamelen. De extra van dit spelletje is dat het ook location based is en dat je zowel je vijanden als de schatten kunt zoeken in de echte wereld. Nou, oké niet helemaal – maar ik kon vanmorgen wel op een kaartje van Utrecht een dwerg pareren op het Neude. Je moet al van het genre houden en dan is deze toevoeging nog best geinig.

Gratis

elvesquest

iPhone: Fetch

Wanneer zijn hond wordt gekidnapped door buitenaardse wezens zal de hoofdrolspeler zijn hond moeten redden. Dit avonturenspel ziet eruit als een film van pixar. Nou ja, de plaatjes op de site van de ontwikkelaar in elk geval wel. De game zelf kon ik niet voor je testen. maar het ziet er goed uit en dat speelt wat mij betreft altijd erg fijn.

$4,99

fetch

 

Uitzending niet missen?

 

Wil je ons gewoon live in de uitzending horen? Stem dan elke donderdag rond 9:10 af op Wild FM Hitradio

 

0 Shares:
Dit artikel is 3.967 keer gelezen