Elke donderdag kun je 42Bis niet alleen lezen (dat kan natuurlijk elke dag) maar ook beluisteren op Wild FM HitRadio. We delen dan leuke apps en internetnieuwtjes met de luisteraars van de Ochtendshow met Anthony Timmers en Dyantha Brooks. Elke donderdag delen we hier met jou na de uitzending de besproken apps. Voor het geval je geen ochtendmens bent.

Deze week in de Ochtendshow:

Earn to die

Zombies zijn altijd goed, dat is nou eenmaal de regel. Het spelletje Earn to Die kun je dan ook met een gerust hart download. In dit spelletje rijd je met je auto zombies van de weg. Ideaal om wat agressie kwijt te raken dus. Je hebt tien voertuigen tot je beschikking, waaronder een tractor. En extra fijn: de zombies bloeden lekker goed.

€ 0,91

earn

The Croods

De film van dreamworks heb ik nog niet gezien, maar een samenwerking tussen hen en de makers van Angry birds levert in elk geval wel een leuk spelletje op. In The Croods vang je en domesticeer je bijzondere wezens zoals de girafant of de molebeer. Je ontdekt nieuwe werelden met Grug (de hoofdrolspeler) en kunt die werelden aanpassen naar eigen inzicht. Binnen het spel kun je extra´s aankopen, maar volgens de makers is dit niet nodig om te kunnen spelen.

Gratis

croods

The great brain experiment

Hersengymnastiek speelden we al uitgebreid op de Nintendo DS. Maar spelletjes spelen én helpen bij wetenschappelijk onderzoek? Daarvoor moet je deze app downloaden. Ontwikkeld door de neurowetenschappers van de University College London, stuurt deze app de resultaten van jouw gespeel naar het lab. Zo heb jij plezier en wordt de wereld – misschien wel – een betere plek.

Gratis

brain

Uitzending niet missen?

Wil je ons gewoon live in de uitzending horen? Stem dan elke donderdag rond 9:10 af op Wild FM Hitradio

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 3.919 keer gelezen