Een goede vraag breekt de week. Althans, daar hoop ik op. Daarom dus elke woensdag een weekbreker. Omdat het weekend nog net té ver weg is en het vorige weekend net iets te lang geleden.

Hoe werkt het? 
Kind, het is supersimpel: wij leggen jou – onze lezers – elke woensdag een vraag of kwestie voor.  Van jou hopen we jouw visie of antwoord te krijgen in de comments/reacties. Je mag zo lang of zo kort als je wilt antwoorden en het mag anoniem of met je Personal Branding Powers helemaal aan. Kortom, vertel ons op jouw manier wat je vindt.

En dan de vraag:

Steeds meer mensen hebben een ad blocker in hun browser draaien. Op die manier zien ze geen advertenties en zien ze alleen de content. Echter veel sites draaien – deels – op het geld dat adverteerders investeren in bannering, dit stelt hen in staat om de content die zij bieden op het web te blijven publiceren en gratis te blijven aanbieden. Gratis bestaat natuurlijk niet: iemand besteedt tijd, middelen en/of geld aan het draaien van een site. 

 

Vind jij adblocking oké? Waarom wel of waarom niet? En als je de advertenties niet ziet, zou je dan nog de content gratis moeten kunnen bekijken?

Heb jij een vraag die je graag aan onze lezers wilt voorleggen? Laat het ons dan weten (let op, de vraag moet algemeen genoeg zijn om voor meerdere mensen interessant te zijn)


Geschreven door